ZYRTARE/ I vendosen prangat në duar prokurores speciale, Katica Janeva (FOTO)
Policia ka rrethuar shtëpinë e Prokurores Katica Janeva në lagjen Kozle. Rruga që shpie deri tek shtëpia e saj është e bllokuar nga policia.
Më poshtë mund të shihni  fotografi ku shihet Janeva e shoqëruar nga policët dhe momentin kur futet në makinën e policisë.
Ajo po merret në pyetje për shkak rastit “Zhvatja”. Për momentin për këtë rast në paraburgim janë Boki 13 dhe Zoran Kiçeec.