Ziadin Sela i ka dy fjalë për Talat Xhaferrin, ja çfarë i thotë (VIDEO)

Kryetari Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela në konferencën e sotme të shtypit në Parlament tha që është i zhgënjyer me qëndrimin e Xhaferit dhe BDI-së dhe se qeveria nuk ka më kredibilitet për të sunduar.

Ai poashtu deklaroi që me gjak e pagova zgjedhjen e Xhaferit kryetar Kuvendi, ndërkaq sjellja e tij tregoj se nuk e meritonte.