Votuesit shqiptarë ikën nga Maqedonia, tani…

Urim Saliu

Votuesit shqiptarë ikën dhe tani nuk jemi më asnjë parti shqiptare që na përfaqëson.Parzitë tona janë si ndeshjet miqësore në futboll ku nuk ka rëndësi rezultati.Në Maqedoni vazhdojnë dominimin VMRO e Lsdm .Takimi i fundit mes liderëve rezultoi me një marrëveshje të madhe midis tyre ndërsa në opinion bëjnë kurse përplasen.Bdi,Pdsh e Alternativa më e pakta që duhet të bëjnë është t’a lëshojnë qeverinë ndërsa ASH e Besa s’kanë nevojë të mbajnë preskonferenca pas stuhisë.Ose tregoni forcë opozitare ose ikni bashkë me partitë tjera.Jeni në pozicion jashtë loje të gjitha.Mos bëni numra .Shqiptarët dijnë të organizohen edhe pa parti politike,madje kanë qenë më të fortë kur s’kanë patur fare parti sepse kanë qenë unik.