“U tha u bë, por vetëm 1/4”, nënshkruhet marrëveshja për vetëm 2.5km të rrugës Shkup-Bllacë

Më në fund do të nis ndërtimi i autostradës Shkup-Bllacë, shkruan ALBAZONE MEDIA.
Fillimisht do të mdërtohen 2.5km qe do të nisin nga fshati Bllacë. Marëveshja u nënshkrua në Qeveri mes përfaqësuve të kompanisë ndërtuese, dhe drejtorit të NP Rrugët shtetërore.

Siç duket pjesa e rrugës që ka mbetur jasht këtij projekti të fazës së parë do të ndërtohet kur do ketë zgjedhje tjera. Bujar “U tha u bë, por vetëm 1/4”, jo e gjithë rruga 12km e premtuar shumë vite më parë.