Sot takohen Zoran Zaev dhe Ali Ahmeti

Mes akuzave që ndodhën gjatë këtyre ditëve, ndërmjet partnerëve më të mëdhenj të koalicionit, LSDM-së dhe BDI-së, për mosmarrjen e imunitetit të deputetit Trajko Veljanoskit, sot do të realizohet takimi mes liderëve Zoran Zaev dhe Ali Ahmeti, për t’i dhënë epilog procesit të gjetjes së kandidatit konsesual për zgjedhjet presidenciale të 21-prillit.

Lideri i Lidhjes Social Demokrate të Maqedonisë (LSDM), Zoran Zaev mbrëmë para selisë së partisë tha, se takimi do të zhvillohet në kohën kur në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut do të zhvillohet seanca për pyetjet e deputetëve.

“Derisa në Kuvend zhvillohen pyetjet e deputetëve, ne do ta realizojmë takimin në të cilin do të kemi informacione për atë se a është e mundshme që LSDM-ja dhe BDI-ja, dhe sigurisht dhe partitë e tjera me të cilat kemi biseduar, të vijnë deri te një emër i përbashkët për kandidat për president”, tha Zaev.