Shkupi nikoqir i konferencës së Ministrave për Punë të Brendshme nga “Procesi i Brdos”

Konferencë dy ditore e ministrave nga “Procesi i Brdos” do të mbahet sot dhe nesër në Shkup, në të cilën për herë të tretë do të drejtojë bordi menaxhues i iniciativës për përmirësimin e integrimit të sigurisë së brendshme.

Nikoqir i konferencës është Ministria e Punëve të Brendshme e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Tema kryesore e konferencës do të jetë vlerësimi i zbatimit të deri tanishëm të iniciativë për përmirësimin e integrimit të sigurisë së brendshme.