Sela ironizon Zejdin: Keni hyrë në qeveri dhe keni sakrifikuar për pushtet e jo për Nato

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, mbrëm ka qenë i ftuar në Tv1, ku temë diskutimi ka qenë situata aktuale politike në maqedoni.

Në këtë emision i ftuar ka qenë edhe Zejd Rexhep, i cili ka thënë se grupi i tij u kyçën në qeveri, me preteksin se sakrifikuan që vendi të anëtarësohet në Nato. Me këtë shprehje të Rexhepit, Sela i ka replikuar duke buzëqeshur se: Ju në qeveri keni hyrë dhe jeni sakrifikuar për pushtet e jo për Nato.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=699019060473031&id=1831199236892517

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*