Rektori i Universitetit “Nënë Tereza”, Aziz Pollozhani punëson nipin, dhëndrin dhe mbesën në universitet

Rektori i Universitetit “Nënë Tereza”, Aziz Pollozhani ka punësuar nipin, dhëndrin, dhe mbesën e gruas mëson Zhurnal

Këto janë emrat e afërmve të rektorit të punsuarëve me kontrata të përherëshme në UNT:

1. Gent Reçi – nipi i rektorit, 2. Jon Hani – dhëndrri i rektorit, 3. Albulena Halili – mbesa e gruas së rektorit

Kryeministri Zaev ditë më parë deklaroi se të gjithë udhëheqësit e institucioneve që kan punësuar familjar të afërt në institucionet shtetërore ti tërheqin ata nga vendet e punës për shkak të nepotizmit.

Parashtrohet pyetja a do të zbatoj urdhëresat e kryeministrit edhe rektori i këtij institucioni të arsimit të lartë duke tërhequr të njejtit për shkak të nepotizmit të shprehur në këtë insititucion?