Reforma zgjedhore, Schütz: Shqipëria të plotësojë rekomandimet e OSBE/ODIHR

Ambasadorja e Gjermanisë në vendin tonë Susanne Schütz ka kërkuar nga Shqipëria që të plotësohen të gjitha rekomandimet e kërkuara nga OSBE/ODIHR për reformën zgjedhire.

Susanne Schütz: Reforma zgjedhore është e përfshirë gjithashtu në Këshillin Europian dhe është shumë e rëndësishme për ta adresuar tek Shqipëria për të gjitha rekomandimet e OSBE/ODIHR dhe në këndvështrimin e vendimit që do të merret për hapjen e negociatave viten e ardhshëm. Unë e shoh mjaft të rëndësishme që Shqipëria duhet të plotësojë këto rekomandime dhe për të vendosur këto rregulla të ligjit në kohë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*