Prokuroria kërkon masë kujdesi për Frosina Remenski

Prokuroria kërkon masa kujdesi për deputeten Frosina Remenski sepse gjoja së bashku me të dyshuarin e parë (Bojan Jovanovski) kanë marrë pjesë në takimet e organizuara nga i dyshuari i parë, duke përdorur autoritetin e saj dhe aktorët e dëmtuar kanë fituar përshtypjen se ekzekutivi qëndron prapa këtyre projekteve.