Pas presionit të Lëvizjes Besa dhe ASh-së, Talat Xhaferi publikon ligjin e gjuhëve ne Gazeten Zyrtare?!

Edhe pse ligji për gjuhët është votuar por asesi ajo të publikohet në gazetën zyrtare. Përfaqësuesit e BDI-së shpesh herë e kanë premtuar një gjë të tillë por është stagnuar dhe vonuar

Pas presionit të Lëvizjes Besa dhe ASh-së, kryeparlamentari,Talat Xhaferri është detyruar ta jep nënshkrimin e tij që ligji i gjuhëve të publikohet në Gazetën zyrtare.

Jo zyrtarisht mësohet se ligji i gjuhëve do të publikohet nesër në gazetën zyrtare.
Be the first to comment

Leave a Reply