Alergjitë tek fëmijët

29/12/2017 topalnews 0

Hundë që rrjedhin, sy që lotojnë, kruarje dhe shënja të tjera të alergjive nuk prekin vetëm të rriturit, por edhe fëmijët. Pasardhësit tanë, të çdo […]