Nuk i hiqet imunitetit i deputetit Veljanovskit (I plotësuar)

Shkup, 25 shkurt (00:21) – Pas 3 orësh debat, në të cilin ka pasur më shumë ndërprerje (kërkesa për pushim), Parlamenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut nuk arriti t’ia heqë imunitetin deputetit dhe ish-kryeparlamentarit, Trajko Veljanovski, raporton gazeta KOHA.

Midis përplasjeve të forta të koordinatorit të grupit parlamentar të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Micevskit dhe kryetari të Parlamentit, Talat Xhaferi, ky i fundit ka ndërprer senacën në një kohë të pa caktuar, siç tha ai, do të njoftohen deputetët për vazhdimin e saj. (koha.mk)