Nervozohet Mihrije Braha: O njerëz të poshtër mos na shitni mend

Mihrije Braha gruaja e këngëtarit te njohur Naim Abazit ka deklaruar pas etiketimeve te ndryshme nga mediat dhe qytetaret e Kosovës kur bashkëshorti Abazi vën në dyshim punën e humanistit te madh shqiptar Halil Kastratit.

“O njerëz te poshtër, ai nuk e ka kesh punën e Hoxhës ai veq ka thëne diçka çka ia merr mendja, edhe ne duhet me u pajtu me ate muhabet”

“Nuk me intereson se çka është duke ndodh, e dimë veten ne se çfarë jemi, dojm me ik prej këtij vendi të keq”, ka thënë Mihrije Braha.