Në BESA për vetëm një javë ka pasur tri aderime të reja (BIOGRAFIA+FOTO)

“Sot, pjesë e familjes së Lëvizjes BESA, i’u bashkangjit Muharem Memedi nga Mateçi, Komuna e Likovës”, ka njoftuar kreu i kësaj partie Bilall Kasami. Nga kjo parti theksojnë se Muharemi ka mbaruar fakultetin e shkencave Islame dhe momentalisht është arsimtar në shkollën llore në Mateç. Rrjedh nga një familje patriotësh. Familja Memedi ka dy dëshmorë nga lufta e vitit 2001, vëllaun dhe djalin e xhaxhait të Muharemit. Kontributi i tij do ta forcojë edhe më shumë rrugëtimin tonë, drejt realizimit të plotë të idealit të shqiptarëve dhe sigurimit të një jete më të mirë për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut”, ka shkruar Kasami ditë më parë në Facebook.

Gjithashtu kreu i Besës, ka prezentuar edhe dy prurje nga Saraji;