Muki i reagon BDI-së: E shpëtuan për të shpresuar se VMRO do t’i “shpëtoj” ndonjeher tjetër!

“Talat Xhaferi dhe DUI duhet ti sqarojn opiniot pse e shpetuan pobratimim e tyre Trajko Veljanovski?!!!…
E SHPETUAN per te shpresuar se VMRO do ti “SHPETOJ” ndonjeher tjeter apo???…
Populli thote çdo e keqe ka nje te mire … Opinioni ne vend edhe njeher e pa ftyren e vertet te ketij subjekti politik.
Ne nje hadith Muhamedi a.s ka thene : “Nese nuk turperohesh bej ç’te duash”

P.S
DUI 2014 =153.000
DUI 2016 = 86.000
DUI 2019 = …” shkruan Muhamet Zekiri ne profilin e tij ne Facebook.