Mickoski pyet: Pse Katica nuk është në paraburgim?
Kreu i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickosi përmes një statusi të publikuar në Facebook pyet përse Katica Janeva nuk është në paraburgim.

“Zoran Zaev thoshte se Katica Janeva është njeri i mirë dhe me kapacitet, se nuk heq dorë nga ajo dhe kjo është linja e tij e kuqe. Por, sot, pyetja është se a beson edhe më tej në kapacitetet e Janevës dhe mos vallë kjo është arsyeja që nuk kalon Ligji për Prokurorinë, sepse, apo Katica Janeva duhet të jetë pjesë e Prokurorisë shtetërore? “, shkruan mes tjerash Hristijan Micksoki, kryetar iu VMRO-DPMNE-së.

Statusi i plotë i Mickoskit