Mes lotësh i jepet lamtumira e fundit djalit të hasretit në familjen Jemini!

Miqë e fjamiljarë të shumtë sot i kanë dhënë lamtumirën e fundit Krenar Jeminit, i cili humbi jeten aksidentalisht në vendin e tij të punës.

22 vjeçari, punonte në një pomë derivatesh, dhe plaget që mori ishin të papërballueshme për të.