LAJMI I FUNDIT/ Rrokulliset një autobus që transportonte nxënës

Para gjysëm ore në rrugën e vjetër Vasilevë – Piperevë është rrokullisur një autobus që ka transportuar nxënës.

Por që të iket nga ndonjë tragjedi shumë e madhe për fat të mirë autobusi ka qenë i zbrazur dhe në të ka qenë vetëm shoferi i autobusit i cili ka kaluar me lëndime të lehta.

Nga policia theksojnë se ditën e nesërme do japin informacione shtesë ndërsa në vendngjarje gjenden ekipet e zjarrfikësve.