Gabimi i Bilall Kasamit dhe çka ka mësuar nga ai gabim? (VIDEO)
Kreu i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami i’u është përgjigjur pyetjeve të emisionit që realizohet nga ‘Telegrafi Maqedoni’, pyetje të cilat janë më ndryshe nga pyetjet e zakonshme në emisionet tjera. Kjo intervist realizohen me 5 pyetje dhe secilën ditë do të publikohet nga një.

Pyetja e parë që i është përgjigjur Bilall Kasami është se cili ka qenë gabimi i tij dhe çka ka mësuar nga ai gabim.

Ja përgjigjia e tij;