E stresuar nga Brexit, kryeministrja britanike luan bilardo me homologun evropian

Kryeministrja britanike, Theresa May, thotë se pret të marrë sugjerime nga udhëheqësit evropianë për procesin e Brexit.

Gjatë samiti midis Bashkimit Evropian dhe Ligës Arabe në Egjipt, ajo ka shfrytëzuar rastin për të luajtur pak momente bilardo me ftesë të kryeministrit italian, Giuseppe Conte.