E FUNDIT/ Ndër të arrestuarit në Tetovë, është edhe një ish kryetar Komune
Me urdhër të Prokurorisë për kr im të organizuar dhe korr upsion, pesë punonjës të Komunës së Tetovës janë arr estuar sot në mëngjes, ndërsa Departamenti për kr im të organizuar në MPB po e kërkon anëtarin e Këshillit gjyqësor Zoran Teofillovski, transmeton Portalb.mk.
Sipas burimeve të Portalb, është arr estuar një ish kryetar i Komunës së Tetovës dhe disa persona të tjetë të njohur për opinionin. Jo zyrtarisht janë arr estuar personat S B, I K, B N dhe S P
Zoran Teofillovski
“Është e vërtetë që pesë persona nga komuna e Tetovës janë arr estuar këtë mëngjes, ndërsa policia ende nuk mund ta gjejë edhe një person. Kërkimi për personin e gjashtë për të cilin është lëshuar urdhër hetimi vazhdon. Bëhet fjalë për legalizim të paligjshëm dhe privatizim të tokës tërheqëse “, tha për SDK, Villma Ruskovska.