Çka e pret Qeverinë e re?

03/09/2019 Media Qendra 0

Blerim Reka Korrupcioni dhe dialogu me Beogradin, do ti dominojnë zgjedhjet për legjislaturën e shtatë. Ambasadat përendimore në Prishtinë, i porositën votuesit: “të mos i […]