Pse ikin të rinjtë?

24/01/2020 Media Qendra 0

Nga: Donika BAKIU Ikin të rinjtë sepse dikush merr guximin të të thotë “grise diplomën”, e nga ana tjetër mbahet “akademik”. Ikin të rinjtë sepse dikush […]

Pakez psikologji nacionale

15/01/2020 Media Qendra 0

Shkruan Dervish Alimi Te shqiptaret, kompleksi i superioritetit ndaj vllaut dhe i inferioritetit ndaj ‘shkaut’ prevalojne vazhdimisht kundrejt modestise dhe integritetit personal! Kapedanizmi dhe bajraktarizmi […]

Të rinjtë dhe politika

10/01/2020 Media Qendra 0

Shkruan: Donika BAKIU Njerëzit më të mëdhenj në moshë kanë më shumë gjasa të jenë të interesuar të përfshihen në politikë sesa të rinjtë. Të rinjtë […]