Binas Pajaziti: Myslimanët askujt nuk i dëshirojnë vdekjen

Anetari i kryesise qendrore te Levizjes BESA, Binas Pajaziti mbrem ka qene i ftuar ne ‘click plus’, ku teme diskutimi ka qene sistemi i drejtesise, gjegjesisht rasti “sazdovski” dhe BFI.