Ashpërsohet “lufta”, Grubi “sulmon” Mukin

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi ka shënjestruar me një shkrim në profilin e tij në Facbook shumë personalitetei që së fundmi tentuan të njëllosin BDI-në dhe në veçanti kryeparlamentarin Talat Xhaferi, përcjell FLAKA.

Ndodhit e fundit dhe shkrimi i Grubit, i cili i referohet zhargonit popullorë shqiptar, siç duket më së shumti ka aluduar te depuetei dhe nënkryetari i LSDM-së, MUhamed Zekiri.

“Eh sa i mençur është populli ynë kur thotë: O djalë në shtëpi të huaj, si të bjerë daullja luaj”, shkruan Grubi në Facebook.