Arrihet marrëveshje, prej janarit pagat në arsim rriten për 10%

Ministria e Arsimit dhe SASHK-ut kanë arritur marrëveshje për rritje të pagave prej 10% duke filluar nga 1 janari i vitit 2020.

Sipas ministrit te arsimit, Arbër Ademi kjo është rritje historike, dhe ms këtë vendim do te kthehet dinjiteti i mësimdhënlsve. Edhe në periudhën e ardhshme do te vazhdojmë të bashkpunojmë me SASHK-un për të zgjidhur të gjitha çështjet tjera që kanë të.bëjnë me fushën e arsimit.