Adili: Nëse bashkohen vetëm Sela dhe Gashi, unë do ta përkrahi BESËN
Gafur Adili ka tërhequr vërejtjen Ziadin Seles si inicues i koalicionit trepalësh

Ai nepërmjet nje shtatusi në FB ka kercenuar Selën se po që se nuk ndodhë koalicioni trepalesh mes ASH, LB dhe AAA, Gafur Adili me perkrahesit e tij do ta mbështesin Lëvizjen Besa.
Koalicioni duhet të bëhet 3 palësh: ASH-LB-AA; 
Në të kundërtën, nëse do të bëhet vetëm ASH-AA, unë dhe përkrahësit e mi, do ta mbështesim Lëvizjen Besa!