Ali Ahmeti: BDI si e do ti

26/01/2020 Media Qendra 0

Strugë, 26 “Faleminderime të veçanta organizatave amerikane 🇺🇸 NDI dhe IRI që na kanë qëndruar pranë gjatë gjithë kohës dhe janë piesë përbërëse e ndërtimit […]